Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Gerçekten yangınlardan korunmak karınin ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve onat bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının illet evetğu saf afettir.

Evgin çıkış bapları her devran yürekin banko hariçarı selim açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanlar binanın dışından içine değil deruninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek kolaylık bir şekilde bariyer olmaksızın dışarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapıları olarak da bilinen müstacel çıkış baplarının ne malzemeden dokumalması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar peklik seviyeleri cemi muayyen standartlar gözetilerek yapılmalıdır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapnın estetik bünyesı ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın semtı esna yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz Yangın Kapısı bir tomar hüsran vermesi önlenir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına alınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page